El nou secretari d’Organització és José Miguel Girón. Seguí anima a “continuar treballant per a seguir millorant el poble i fer possible un canvi polític a la Generalitat Valenciana”.

El passat diumenge 25 de novembre es va realitzar el Congrés Local del BLOC de Guardamar de la Safor, amb una bona assistència de públic. A l’acte, es va produir l’elecció de la nova executiva local, i fou elegida per unanimitat la següent secretaria locals: com a secretari local, Ferran Seguí; el secretari d’Organització és José Miguel Girón; el secretari d’Acció Electoral, Daniel Suarez; la secretària d’Implantació, Xelo Pla. El nou secretari de Finances és Paco Sanfelix, mentre que el secretari de Política Municipal és Cristòbal Aparisi; com a Secretari de Joventut i esports, hi ha Pep Martí; com a Secretària de Noves Teconologies i Infobloc, Yolanda Santos; i, com a vocal, Rosario Paris.

En el torn de paraules, el Secretari Local, Ferran Seguí, va animar els i les militants i simpatitzants a continuar treballant per a seguir millorant el poble i fer possible un canvi polític a la Generalitat Valenciana.

Va tancar el Congrés Local del BLOC Pep Martínez, alcalde de Guardamar de la Safor, el qual va demanar a la nova executiva local “treball per tal de continuar realitzant la tasca de transformació del poble de Guardamar de la Safor, des de la responsabilitat i el treball, per fer un poble de totes i tots i continuar augmentant-ne la qualitat de vida”.